Od trača do istine: Sergej Trifunović u vožnji s viškom promila

Glas Srpske
Od trača do istine: Sergej Trifunović u vožnji s viškom promila

Nakon što je prije nekoliko mjeseci, ne obazirući se na semafore, četiri puta prošao kroz crveno, a što je prikazano u televizijskoj emisiji "Paparaco potera", glumac Sergej Trifunović prije nekoliko večeri vozio je ulicama Beograda pod dejstvom alkohola, odnosno sa više promila alkohola u krvi nego što je dozvoljeno za vozače.

Kako su prenijeli pojedini mediji u Srbiji, u noći između 19. i 20. maja, patrola saobraćajne policije zaustavila je Trifunovića na Novom Beogradu, između hotela "Jugoslavija" i starog "Merkatora".

- Posle izvršene provere alko-testom utvrđeno je da u krvi ima 0,84 promila alkohola, što je gotovo tri puta više od dozvoljenih 0,30 promila. Njemu je napisana prijava i on će biti procesuiran kao i svaki drugi građanin koji ima nedozvoljen nivo alkohola u krvi prilikom upravljanja motornim vozilom – izjavio je beogradskim medijima dobro obaviješteni izvor blizak saobraćajnoj policiji.

Popularni glumac nije odgovarao na pozive novinara, koji odmah nakon saznanja o njegovoj vožnji pod dejstvom alkohola, nisu bili u prilici da čuju i njegov komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana