Od trača do istine: Seka ponovo kopira Rijanu

Glas Srpske
Od trača do istine: Seka ponovo kopira Rijanu

Folk zvijezda Seka Aleksić ne prestaje da kopira Rijanu, pa je tako sada ukrasila svoj desni kažiprst sa gotovo identičnom tetovažom kakvu ima slavna pjevačica sa Barbadosa. Naime, Seka je istetovirala "psst…", što simbolizuje ćutanje, dok je Rijana na istom prstu urezala "shhh…", slova sa jednakim značenjem.

Dvanaestom tetovažom, Seka je poželjela da poruči brojnim dušebrižnicima da zatvore usta i prestanu da se bave njenim životom.

Srpska folkerka koju je čak i holivudski bloger Perez Hilton prepoznao kao "kopiju Rijane" na ramenu je istetovirala identične zvjezdice kakve ima svjetska pop diva, a o inspiraciji za Sekinu frizuru bespotrebno je i govoriti.

Inače, mediji navode da je posljednjih nedjelja glavna estradna tema to što Seka ogovara, spletkari i na sve moguće načine pokušava da iskompromituje svoju blisku drugaricu i koleginicu Draganu Mirković. Naime, prema navodima upućenih u ovaj skandal na pomolu, čuvši da će Dragana medijski sponzorisati koncert Jelene Karleuša, Seka se poprilično razgoropadila zbog, kako je rekla, "izdaje", pa je pred ljudima "od povjerenja" počela sa ogovaranjem svoje drugarice iz Beča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana