Od trača do istine: Seka Aleksić ozvaničila brak

Glas Srpske
Od trača do istine: Seka Aleksić ozvaničila brak

Folk pjevačica Svetlana Seka Aleksić u nedjelju uveče se zaklela na vječnu ljubav svom izabraniku Veljku Piljikiću i tako ozvaničila brak sa ovim kik bokserom!

Na vjenčanju, koje je upriličeno u luksuznom restoranu "Franš" u Beogradu bilo je 150 gostiju. Pored rodbine i prijatelja, svečanom činu prisustvovale su i kolege sa estrade Lepa Brena, Saša Popović, Aco Pejović, Halid Bešlić, Saša Matić, Sanja Maletić i drugi.

Kako su prenijeli pojedini mediji u Srbiji, Sekinu bijelu vjenčanicu krasio je veo dugačak nekoliko metara, koji su nosila dva dječaka i djevojčice obučeni kao mladenci. Mladenci su izgovorili sudbonosno "da" pred matičarem i kumovima, a gosti su uživali u izobilju hrane i pića, posluženih na velikom švedskom stolu. Torta je bila na sedam spratova i teška nevjerovatnih 40 kilograma. Za dobru atmosferu pobrinuo se bend koji je Seku pratio na početku njene karijere.

Glamurozna svadba trajala je do ranih jutarnjih časova, a za nju je potrošeno više od 80.000 evra! Budući da su mladenci prodali fotografije jednom nedjeljniku, fotoreporterima je bilo zabranjeno slikanje mladenaca i svadbenog veselja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana