Od trača do istine: Romana uplovila u novu vezu

Glas Srpske
Od trača do istine: Romana uplovila u novu vezu

Poslije nedavnog raskida sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom pjevačica Romana Panić uplovila je u novu ljubavnu vezu s italijanskim biznismenom srpskog porijekla, koga još uvijek krije od javnosti, javili su pojedini mediji u Srbiji.

Njen izabranik nepoznat je domaćoj javnosti, a jedino što se zna je to da živi i radi u Rimu, pišu mediji i navode da je Romanu i njega upoznao zajednički prijatelj u Beogradu, poslije čega su ostali u svakodnevnom kontaktu.

Do ponovnog susreta došlo je poslije nekoliko dana, na njegovu inicijativu i tada je Panićeva odlučila da mu pruži šansu. Svoju vezu sa Fotosom definitivno je okončala prije tridesetak dana i tada je odlučila da otpočne novu romansu.

- Romana i Fotos raskinuli su prije mjesec. Ona mu čak nije ni čestitala rođendan 19. maja, a on je baš na taj dan htio da je zaprosi. Izgleda mnogo srećna kraj novog momka - otkriva izvor blizak pjevačici.

Romana nije bila pretjerano raspoložena da otkrije koji detalj više o novonastaloj ljubavnoj situaciji, već je jednom beogradskom listu kratko rekla:

- Veoma sam srećna i zadovoljna. To je sve što imam da vam kažem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana