Od trača do istine: Rada Radenović neće bračni papir

Glas Srpske
Od trača do istine: Rada Radenović neće bračni papir

Voditeljka Rada Radenović kaže da ne vjeruje u bračni papir i da ne razmišlja da izgovori sudbonosno da biznismenu Dejanu Miliću kojem je prije dva i po mjeseca rodila sina Petra.

Dva i po mjeseca poslije porođaja, voditeljka emisije "Vi pitate" gotovo u potpunosti je povratila svoju vitku djevojačku liniju, u čemu joj najviše pomažu svakodnevne slatke obaveze oko sina Petra.

Radin izabranik i otac njenog djeteta, ugledni crnogorski biznismen Dejan Milić, barem pola sedmice provodi u Beogradu, a ostatak u rodnoj Podgorici gdje mu se nalaze sin i ćerka iz prethodnog braka koji je okončao. Upravo njegov slobodnjački status i sin koji je došao na svijet krajem zime inspirisali su pojedine domaće medije na priče o navodnoj Radinoj udaji. Ona uživa u majčinstvu, a sve ostale segmente svog privatnog života, stavila je u drugi plan.

- Zaista ne planiram udaju. Nemam odnose prema ljubavnim ugovorima. Niti sam ih priželjkivala, niti sam ih ikada sanjala i tako će biti i dalje – ističe Radenovićeva kojoj je majčinstvo promijenilo životne prioritete, iako i dalje neizmjerno voli svoj posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana