Od trača do istine: Rada Manojlović zamijenila zube

Glas Srpske
Od trača do istine: Rada Manojlović zamijenila zube

Iako je na početku karijere često bila nezadovoljna svojim izgledom, pjevačica Rada Manojlović više nema nikakvih razloga za to, jer je preko noći sve na sebi dovela do savršenstva o kojem je dugo maštala.

Poslije perioda napornih treninga i redukcije ishrane, dvadesetčetvorogodišnja zvijezda Granda po drugi put je sredila svoje zube, pa sada širokim i lijepim osmijehom plijeni pažnju i ne ostavlja ravnodušnim čak ni one koji ne vole njenu muziku.

- Stavila sam nove zube, jer fasete, koje izgledaju poput gela za nokte, a koje sam do sada imala, nisu bile trajno rešenje. Vremenom su se krzale, menjale boju i podrazumevale su odlazak kod zubara na svakih šest meseci. Htela sam da sebe poštedim tih muka i zato sam stavila bezmetalnu keramiku, koja je ipak najbolje i dugoročno rešenje - ističe mlada pjevačica i objašnjava koja je razlika između njenih starih i novih zuba:

- Razlika je u tome što su ovi novi za nijansu belji i uopšte nisu moji. Bilo mi je čudno prvih nekoliko dana, jer sam se ipak odlučila na radikalan postupak u kojem sam svoje prirodne zube zamenila keramičkim, pa sam imala čudan osećaj, ali sam se vremenom navikla - kaže Rada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana