Od trača do istine: Pomirenje Gagija i Anabele

Glas Srpske
Od trača do istine: Pomirenje Gagija i Anabele

Muzičar i učesnik rijaliti serijala "Farma" Gagi Đogani zakleo se da će dati sve od sebe da se po izlasku sa imanja pomiri sa bivšom suprugom Anabelom! Naime, na farmi je obilježen Dan mladosti, a Gagi se tom prilikom zakleo da će se potruditi da ponovo bude sa nekadašnjom suprugom.

- Zaklinjem se da ću manje spavati i svim srcem ću se potruditi da se pomirim s Anabelom - rekao je on prilikom pionirske zakletve.

S obzirom na to da nije čuo informaciju da njegova bivša žena Anabela i njen novi izabranik Mladen Radulović planiraju da stanu pred matičara, Gagiju će sigurno smiješno zvučati ova zakletva kada se vrati u civilizaciju...

I ne samo to. Mediji su zabilježili da se bivša Gagijeva žena pojavila na dodjeli "Oskara popularnosti" u Beču, a u oči je upadao njen zaokrugljen stomačić, koji bi po slobodnoj procjeni mogao da bude stomačić trudnice u trećem mjesecu trudnoće.

Inače, Anabela i Mladen upoznali su se i "smuvali" u posljednjoj sezoni rijaliti serijala "Veliki brat" i od tada su nerazdvojni. Svadbu su najavili za jesen, a izjavili su i da bi voljeli uskoro da prošire porodicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana