Od trača do istine: Podrška gej portala Ani Stanić

Glas Srpske
Od trača do istine: Podrška gej portala Ani Stanić

Pjevačica Ana Stanić zakazala je za 20. maj koncert u Centru "Sava" a jedan od promotora je i regionalni gej i lezbijski portal "Gejeho"!

Pojedini mediji u Srbiji prenose da je pop pjevačica tako stala rame uz rame sa nekoliko svojih koleginica kojima su ljudi iz LGBT populacije dali ogromnu podršku. Ona nije bila zainteresovana da novinarima objasni kako je došlo do ove saradnje.

- Imam mnogo obaveza oko predstojećeg koncerta i zaista nemam vremena da komentarišem bilo šta, naročito ne promotore svog koncerta - rekla je Ana i spustila slušalicu.

Na drugoj strani, Predrag Azdejković, urednik portala "Gejeho", kudikamo je bio raspoloženiji da govori o razlozima za njihovu podršku pomenutoj pjevačici.

- Ana je veoma lepa i zgodna žena, tako da je omiljena i kod lezbijki u Srbiji. Jako je puno uradila na promociji zaštite od HIV, a portal "Gejeho" ima potrebu da podržava osobe iz sveta muzike, filma i umetnosti koji su na neki način zadužile LGBT populaciju. Želimo da pokažemo da ta podrška koju dobija LGBT populacija od njih nije jednosmerna, već ide u oba pravca - naglašava Azdejković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana