Od trača do istine: Nova ljubav Nikole Rokvić

Glas Srpske
Od trača do istine: Nova ljubav Nikole Rokvić

Mladi folk pjevač Nikola Rokvić započeo je vezu sa manekenkom Bojanom Barović tokom boravka na Filipinima, gdje su snimali rijaliti šou "Survivor"! Kako prenose pojedini mediji u Srbiji, Rokvić junior je potpuno "odlijepio" za zgodnom Novosađankom, bivšom članicom grupe "Models", pa je po dolasku u Beograd već sutradan otputovao kod Bojane.

Ni ona nije ravnodušna, tvrde njeni prijatelji i dodaju da se ljubav između njih rodila odmah po dolasku na Filipine i da je to poznato i produkciji rijalitija i učesnicima.

- Čini se da su se varnice pojavile na aerodromu, pri prvom pogledu, a muvanje je započelo već u avionu, dok su leteli od Beograda ka Filipinima. Nikola je pre nekoliko dana bio kod nje u Novom Sadu i mada je pokušao da prođe neopažen, to se nije desilo, prepoznale su ga Bojanine komšije - rekao je neimenovani izvor.

Dok su Rokvića poslije raskida dugogodišnje veze sa studentkinjom Unom Ćuk povezivali sa poznatim i manje poznatim pjevačicama, Bojana, koja posljednjih nekoliko godina živi u Americi, dvije godine se zabavljala sa košarkašem Pauom Gasolom, igračem Los Anđeles Lejkersa, a viđali su je i u društvu biznismena Marka Miškovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana