Od tra­ča do is­ti­ne: Ni­šta od vje­ri­dbe Goj­ka Ka­čara i Eme Popov

Glas Srpske
Od tra­ča do is­ti­ne: Ni­šta od vje­ri­dbe Goj­ka Ka­čara i Eme Popov

Fu­dba­ler ber­lin­ske Her­te i re­pre­zen­ta­ti­vac Srbi­je Goj­ko Ka­čar de­man­to­vao je na­vo­de njema­čkog ta­blo­ida "Bild", ko­je su ka­sni­je pre­ni­je­li i go­to­vo svi srpski me­di­ji, da se vje­rio sa svo­jom dje­voj­kom Enom Po­pov.

On je tim po­vo­dom krat­ko po­ru­čio da vi­jest o vje­ri­dbi ni­je ta­čna:

- Ne, ni­sam se ve­rio - bi­lo je sve što je me­di­ji­ma re­kao srpski fu­dbal­ski re­pre­zen­ta­ti­vac!

S dru­ge stra­ne, njego­va dje­voj­ka i biv­ša uče­sni­ca ri­ja­li­ti se­ri­ja­la "Ve­li­ki brat" Ena Po­pov bi­la je mno­go pričljivi­ja:

- Za me­ne je ve­ri­dba ko­rak do bra­ka, a za to je još ra­no. Imam 23 go­di­ne i ne ra­zmišljam o to­me. Mla­da sam i još mno­go to­ga tre­ba da ura­dim pre ne­go što se udam. O me­ni su pi­sa­li sve i sva­šta, objavljiva­ne su ra­zne kon­tra­di­ktor­ne in­for­ma­ci­je. Je­dnog da­na osva­ne u štam­pi da sam u ve­zi, a već su­tra­dan da je do­šlo do ras­ki­da. Za­to na ne­ko vre­me že­lim da se po­vu­čem iz ja­vnos­ti i ni­šta ne ko­men­ta­ri­šem.

"Bild" je obja­vio da je li­je­pa No­vo­sa­đan­ka pri­je dvi­je se­dmi­ce na je­dnoj uta­kmi­ci odi­gra­noj na sta­di­onu u Štut­gar­tu bo­dri­la mom­ka sa tri­bi­na i da joj je tom pri­li­kom na ru­ci za­blis­tao ve­li­ki prsten.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana