Od trača do istine: Moleraj na asfaltu ispred lokala Kristne Bekvalac

Glas Srpske
Od trača do istine: Moleraj na asfaltu ispred lokala Kristne Bekvalac

Ispred lokala "Ameli" na Topličinom vencu u Beogradu, koji je nedavno otvorila Kristina, sestra pjevačice Nataše Bekvalac, prefarban je dio ulice, odnosno obilježenog pješačkog prelaza! I to uzduž, tako da je polovina prelaza ostala vidljiva, a "bojom asfalta" je "zamaskiran" ostatak koji se poklapa sa terasom kafića, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

Međutim, vlasnica tvrdi da to nije njenih ruku djelo i da nije usput uzurpirala skoro cijelo parking mjesto kako bi postavila ogradu i kako bi bilo mjesta za terasu.

- Nemam pojma o čemu se radi! Niko od ljudi koji su zaposleni u mom lokalu, pa ni ja nemamo veze s tim - rekla je Kristina.

Sad, da se ne vide tragovi "zebre", pa 'ajde. Ali više nego uočljivo je šta je "moler" uradio! Teško da neko ne primijeti.

U saobraćajnoj inspekciji grada Beograda bili su zatečeni ovom informacijom.

- Ma, to nije moguće! Evo, obećavamo da ćemo odmah izaći na teren kako bismo videli o čemu se radi. Signalizaciju održava "Beograd put" i, ukoliko je pešački prelaz prefarban, poslaćemo im zahtev da se automatski obnovi - kazali su u inspekciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana