Od trača do istine: Miloš Bojanić uzvraća Marina Perazić

Glas Srpske
Od trača do istine: Miloš Bojanić uzvraća Marina Perazić

Pobjednik srpskog rijaliti serijala "Farme" Miloš Bojanić smatra da iza prozivke, koju je na njegov račun uputila Marina Perazić, ne stoji strah od toga da će joj pretući muža već čist interes.

Naime, nakon što je pjevačica izjavila da strahuje za bezbjednost svog bivšeg muža Ivana Fecea Firčija i da se boji da ga sinovi Miloša Bojanića ne pretuku, Bojanić je prokomentarisao da Perazićeva na taj način hoće da uzme nešto para od honorara koji je bubnjar dobio za učešće u rijalitiju.

- Da li je ta žena normalna? Ona je čula da je Firči pre nekoliko dana uzeo pare od "Farme" pa hoće da se dokopa neke kinte da bi imala da se prehrani. Verujem da je kod nje u glavi opšta pometnja kako da izvuče novac! I to će verovatno preko kćerki da uradi - kaže Miloš, koji misli da Marina ima još jedan poriv zbog kojeg to radi, a to je da bi dospela u žižu interesovanja javnosti.

- Čuo sam da je skinula neke kilograme, ali to joj nije bilo dovoljno da dospe na naslovne strane, pa koristi mene, legendu Miloša Bojanića, da bi pokazala slike sa nekoliko kilograma manje - smatra Bojanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana