Od tra­ča do is­ti­ne: Mi­li­ca Maj­sto­ro­vić odlu­či­la da se uda

Glas Srpske
Od tra­ča do is­ti­ne: Mi­li­ca Maj­sto­ro­vić odlu­či­la da se uda

Mla­da pje­va­či­ca iz Kra­gu­jev­ca Mi­li­ca Maj­sto­ro­vić odlu­či­la je da sta­ne na lu­di ka­men i ozva­ni­či svo­ju ve­zu sa su­gra­đa­ni­nom Ne­na­dom Je­vre­mo­vi­ćem, pre­no­se po­je­di­ni me­di­ji u Srbi­ji.

Uče­sni­ca prve se­zo­ne Ope­ra­ci­je Tri­jumf iz­go­vo­ri­će su­dbo­no­sno "da" 25. av­gus­ta u ro­dnom gra­du, a vjen­čanju će pri­sus­tvo­va­ti sa­mo naj­bli­ža ro­dbi­na i pri­ja­telji:

- Mi­li­ca i Ne­nad vje­ri­li su se pri­je tri­de­set da­na, a da­tum vjen­čanja oda­bra­li su ne­da­vno. Kraj av­gus­ta se po­ka­zao kao ide­al­no vri­je­me za sva­dbu, jer će to­kom ljeta obo­je bi­ti pre­trpa­ni oba­ve­za­ma. De­talji vjen­čanja kri­ju se od ja­vnos­ti, a in­ti­mnoj ce­re­mo­ni­ji op­štin­skog i crkve­nog vjen­čanja pri­sus­tvo­va­će sa­mo ro­dbi­na i naj­bli­ži pri­ja­telji. Po­sli­je sva­dbe no­vo­pe­če­ni su­pru­žni­ci pu­to­va­će na me­de­ni mje­sec, naj­vje­ro­va­tni­je u Egi­pat – ka­že izvor bli­zak mla­doj pje­va­či­ci.

Ovu in­for­ma­ci­ju me­di­ji­ma je pot­vrdi­la i bu­du­ća mla­da, ko­ja se po­tpu­no opo­ra­vi­la po­sli­je po­ku­ša­ja sa­mo­ubis­tva tro­vanjem li­je­ko­vi­ma, i ko­ja je oči­gle­dno za­bo­ra­vi­la na ru­žnu epi­zo­du iz svog ži­vo­ta:

- Sa Ne­na­dom mi je mno­go le­po, a ne­da­vna ve­ri­dba je kru­na na­še ljuba­vi. Pla­ni­ra­mo ven­čanje, ali za­is­ta ne bih že­le­la da ot­kri­vam da­tum i os­ta­le de­talje - ka­za­la je Mi­li­ca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana