Od trača do istine: Milica Majstorović bez tajni

Glas Srpske
Od trača do istine: Milica Majstorović bez tajni

Učesnica "Operacije trijumf" Milica Majstorović, koja je u februaru ove godine pokušala sebi da oduzme život, otkrila je detalje o tom kobnom danu i stvarima koje su dovele do toga.

- Tu noć mi se sve skupilo, sto puta sam u sebi izgovorila: "Ne mogu više da živim, hoću da se ubijem." Uzela sam dve-tri tablete za sniženje pritiska i naizmenično kombinovala sa alkoholom, pri tom bolujem od anemije i organizam mi je veoma iscrpljen. Roditelji su me u besvesnom stanju našli u toaletu i pozvali Hitnu pomoć. Da mi se u tom trenutku pred rukom našao neki pogodan predmet, ko zna šta bi bilo.

Na pitanje kako je došlo do pokušaja ubistva Milica kaže:

- Moji problemi ne traju od tada, već mnogo duže. Tačnije, otkako sam završila srednju školu. Tada je krenuo sav taj cirkus oko "Operacije trijumf", nisam upisala fakultet, a čitavog života želela sam da se bavim muzikom, a ne estradom. Kada sam izašla iz "Operacije trijumf", čitav svet mi se promenio i počela sam da živim u estradnom svetu, za koji nisam bila spremna. Ta vrsta karijere desila mi se odjednom i nisam znala šta me je snašlo. Jednostavno, nisam bila spremna za sve ono što me je sačekalo po izlasku iz kuće na Košutnjaku - kazala je Milica za magazin "Stori".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana