Od trača do istine: Marko Miljković otkrio tajnu odnosa sa Enom Popov

Glas Srpske
Od trača do istine: Marko Miljković otkrio tajnu odnosa sa Enom Popov

Dugo poslije emitovanja prvog serijala "Velikog brata", Ena Popov i Marko Miljković su kategorično tvrdili da nisu imali seks. Ali, sada poslije gotovo četiri godine, Marko je otkrio i priznao da je vodio ljubav sa Enom u kući "Velikog brata".

- Vodio sam ljubav sa Enom Popov, a posle toga je ona insistirala da ostanemo pri priči da se ništa nije desilo. Čak ni producenti nisu sigurni da li je nešto bilo – izjavio je i dodao da će detalje o svemu tome gledaoci moći da vide u emisiji "Maričić šou", na televiziji "Spektrum".

- Svestan sam da će Ena posle prikazivanja emisije da bude ljuta, ali sam i ja bio ljut kada je ona postavila uslov "Emoušnu" pred ponovni ulazak u kuću "Velikog brata", kada je izričito zahtevala da se meni zabrani svaki pristup toj emisiji iako ja nikada ne bih ušao jer je priča između mene i Ene davno ispričana - dodaje Miljković.

Ena Popov je bila šokirana zbog Markove izjave i istakla kako je to čista izmišljotina.

- Strašno, još ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi koji lažu i na taj način žele da budu u žiži javnosti, pri tom koristeći moje ime i prezime. Tužno je što izmišlja takvu priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana