Od trača do istine: Maja Nikolić pronašla novu ljubav

Glas Srpske
Od trača do istine: Maja Nikolić pronašla novu ljubav

Dok manekenka i bivša humanitarka Katarina Rebrača čami u ćeliji čekajući razrješenje istražnog procesa koji se vodi protiv nje Igor Đurić, njen bivši suprug "tješi se" u naručju pjevačice Maje Nikolić, pišu pojedini tabloidi u Srbiji!

Ovi mediji navode, između ostalog da je Maja viđena kako sa Igorom, ne skrivajući se od znatiželjnika, razmjenjuje nježnosti u restoranu jednog poznatog prestoničkog hotela.

- Maja je već nekoliko nedelja u vezi sa Igorom Đurićem, koji je domaćoj javnosti poznat kao bivši suprug Katarine Rebrače. Viđaju se po poznatim prestoničkim mestima i uopšte se i ne trude da svoju ljubav sakriju od javnosti. Ipak, Nikolićeva još nije spremna da se u medijima pohvali novim izabranikom zbog činjenice da je reč o osobi koja je nedavno bila u centru pažnje zbog hapšenja bivše supruge - ispričao je dobro obaviješteni izvor blizak novopečenom paru.

Maja je sa novom vezom dokazala da više nije razočarana u ljubav, budući da je nedavno raskinula sa, kako je pričala medijima, advokatom iz Nemačke Janom. Iza ove pjevačice su dva neuspješna braka, prvi sa crnogorskim muzičarem Mirkom Šćepanovićem, drugi sa biznismenom i muzičarem Vukom Kandićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana