Od trača do istine: Ljubav Ivane Đerisilo i Milorad Čavić bez trzavica

Glas Srpske
Od trača do istine: Ljubav Ivane Đerisilo i Milorad Čavić bez trzavica

Dvadesetsedmogodišnja odbojkašica Ivana Đerisilo i godinu dana mlađi plivač Milorad Čavić i dalje uživaju u strasnoj ljubavi, uprkos tome što je vijest o njihovom razlazu krajem prošle godine preplavila domaće medije nakon što je Čavić uslikan u provodu s anonimnom atraktivnom crnkom.

Sudeći po najnovijem razvoju događaja u životu poznatog para, njih dvoje neizmjerno uživaju u iskrenoj ljubavi, a ljepša polovina popularnog dvojca negira postojanje bilo kakvih trzavica u njihovom odnosu.

Protekle subote Ivana i Milorad provodili su se na jednom prestoničkom splavu, a u nedjelju su bili i kumovi na jednom krštenju u Beogradu.

- U mom privatnom životu sve je po starom i u ljubavi mi cvetaju ruže. Proteklog vikenda bili smo kumovi na krštenju jednog deteta, pa smo vikend proveli zajedno u Beogradu – kaže Ivana i odgovara na najnovije spekulacije u vezi s njenom navodnom trudnoćom.

- Ne planiramo bebu. Kada zatrudnim, pevaću od sreće i to sigurno neću kriti. Dete je nešto najlepše što može da vam se dogodi u životu, ali potrebno je i da mu se predate u potpunosti – iskrena je zgodna sportistkinja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana