Od trača do istine: Ljubav ili avantura Marijane ex Mateus i Nikole Rokvića

Glas Srpske
Od trača do istine: Ljubav ili avantura Marijane ex Mateus i Nikole Rokvića

Marijana, bivša supruga legendarnog fudbalera Lotara Mateusa, već mjesec dana tajno se viđa sa mladim pjevačem Nikolom Rokvićem, javili su pojedini mediji, navodeći da njih dvoje ne žele da priznaju svoju vezu zbog razlike u godinama, ali i zato što još nisu sigurni da li je u pitanju prolazna avantura ili prava ljubav.

- Marijana i Nikola se poznaju već dugo, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Iako je između njih postojala "hemija" već od prvog susreta, oboje su bili u vezama i nisu želeli da to kvare. Pošto su oboje odnedavno slobodni, počeli su intenzivnije da se viđaju, a simpatije su prerasle u nešto više, pa tako u poslednje vreme sve više vremena provode zajedno. Ipak, oboje su iskusni kada su mediji u pitanju, pa se trude da svoju vezu sakriju od javnosti. Viđaju se uglavnom po privatnim stanovima ili lokalima koje drže njihovi prijatelji i jedino tada se opuste i pokazuju međusobnu naklonost - kazao je za "Alo" dobro obaviješteni izvor ovog lista.

Mladi pjevač bio je nedostupan za medije i bar do sada nije dao nikakav komentar o ovoj vijesti, dok je Marijanina PR služba demantovala čitavu priču, nazivajući to glupostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana