Od trača do istine: Lepa Lukić pokazala muža

Glas Srpske
Od trača do istine: Lepa Lukić pokazala muža

Legendarna pjevačica narodne muzike Lepa Lukić konačno je, poslije dvanaest godina, pozirala fotoreporteru sa svojim suprugom Milanom Milanovićem, koji je iz Kanade specijalno došao na otvaranje restorana "Dva putića". Na ovom događaju mnogi njeni prijatelji su upoznali Lepinog životnog pratioca.

- Nije se on prvi put pojavio posle toliko godina, jer je uvek bio tu, dolazio je stalno, samo što mi ne želimo da se na taj način reklamiramo. Dogovorili smo se da je tako pametnije, jer ne želim da mi se u ovim godinama neko petlja u život. Evo, sada smo prihvatili da se slikamo na ovakvom dešavanju, ali on je taj koji ne voli da se provlačimo po novinama - rekla je Lepa i dodala da je restoran otvorila svom jedinom bratancu Radetu i snahi Veri, koju, kako kaže, obožava.

- Sada sam ispunila želju moje majke, koja me je na samrti držala za ruku i rekla da budem uz njenog unuka. Oni će voditi posao, a ja sam tu da im pomognem - istakla je pjevačica.

Osim supruga Milana na otvaranju restorana pojavili su se mnogi Lepini prijatelji i kolege poput Predraga Živkovića Tozovca, Predraga Cuneta Gojkovića, Divne Karleuše, Bokija 13, Usnije Redžepove i doktora Boška Đukanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana