Od trača do istine: Katarina Radivojević - ljepotica s celulitom

Glas Srpske
Od trača do istine: Katarina Radivojević - ljepotica s celulitom

Glumica Katarina Radivojević pokazala je masne naslage na butinama i zadnjici sunčajući se na Hrvatskom primorju.

Naime, kako su javili pojedini mediji u regionu, ona je zajedno sa prijateljicom i koleginicom sa kojom igra u TV seriji "Najbolje godine" Marijom Borić uživala u Umagu, gdje se sunčala i izležavala na plaži. To su naravno zabilježili i hrvatski paparaci, kojima nije promakla činjenica da, inače veoma vitka, Katarina ima pozamašan celulit na butinama i zadnjici.

Srpska filmska ljepotica ipak nije savršena, prenijeli su  mediji, uz komentar da je njeno pokazivanje celulita hrabro, baš kao i pokazivanje potpuno bijele kože koju je pokušala da osunča. Za razliku od nje, Marija Borić nije se usudila da pokaže svoje nedostatke, koje je skrivala ispod crne haljinice, zaključili su mediji.

Mediji podsjećaju da je Katarina prekinula vezu s Vukom Miškovićem pa se povremeno osjeća usamljeno, ali svoju slobodu ne bi mijenjala ni za šta.

- Nedostaje mi ponekad zagrljaj i osećam se usamljeno kada legnem sama u krevet, ali ne bih slobodu menjala po svaku cenu. Onaj ko je pored mene mora to da zasluži - izjavila je Katarina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana