Od trača do istine: Jelena Karleuša uzvraća udarac

Glas Srpske
Od trača do istine: Jelena Karleuša uzvraća udarac

Jelena Karleuša, koja je zakazala za 15. maj prvi solistički koncert u Beogradskoj areni, odlučila je da podigne temperaturu mjesec dana pred nastup.

Po oprobanom receptu osula je drvlje i kamenje na koleginice, ali i na poznatog tekstopisca Dragana Brajovića Braju, zbog navodne uvrede na račun njene majke Divne Karleuša, javili su pojedini mediji u Srbiji.

Ona je Braju prozvala samo nekoliko dana nakon što je on u petoj epizodi rijaliti programa "Moja desna ruka" pjevačice Seke Aleksić, opisao Divnu Karleuša kao majku koja izgleda kao dvije ćerke.

- Plašim se da s tim čovekom nešto ozbiljno nije u redu. Bilo bi mu bolje da se, na primer, bavi svojom ženom nego mojim likom i delom. Bolje ona nego ja i to sve u novinama. Mislim da mu ne bi bilo dobro - rekla je popularna pjevačica Jelena Karleuša uzvraćajući tako udarac.

Inače, ova prozivka za ženu nije nimalo slučajna jer se po srpskoj estradi uveliko priča da Brajina Goca "nabija rogove" tekstopiscu na sve strane, javljaju pojedini tabloidi u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana