Od trača do istine: Ivana Stanković ode u pisce

Glas Srpske
Od trača do istine: Ivana Stanković ode u pisce

Ivana Stanković, jedna od najpoznatijih srpskih manekenki, koja je karijeru gradila širom svijeta, odlučila je da se okuša i u ulozi pisca.

Naime, lijepa crnka uveliko priprema knjigu pod nazivom "Bez daha", u kojoj će biti riječi o njenom, slobodno se može reći, uzbudljivom životu.

Ukoliko se odvaži da do kraja "otvori dušu", čitaoci će biti u prilici da saznaju kako izgleda svjetska modna scena "iza kulisa", a pretpostavlja se da će biti riječi i o mnogim poznatim ličnostima koje je Ivana upoznala tokom duge i bogate karijere. Među njima su Brus Vilis, Eva Hercigova, Kejt Mos...

Bilo kako bilo, Ivana je vrlo tajanstvena u pogledu detalja vezanih za svoje prvo literarno "čedo" koje uveliko privodi kraju, a ako sve bude teklo po planu knjiga "Bez daha" naći će se u prodaji krajem oktobra.

Djevojka čije su fotografije krasile najprestižnije modne časopise, zaokružiće na taj način jubilej vrijedan čestitanja - dvadeset godina karijere. Ko zna, možda i otpočne novo poglavlje u svom profesionalnom životu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana