Od trača do istine: Ima neka tajna veza između Sani Armani i Frane Laseić

Glas Srpske
Od trača do istine: Ima neka tajna veza između Sani Armani i Frane Laseić

Šuška se da je voditeljka televizije "Pink" i bivša supruga srpskog fudbalera Nikole Lazetića Sandra Drašković poznatija kao Sani Armani u vezi sa hrvatskim glumcem Franom Lasićem.

Prema pisanju pojedinih hrvatskih medija, nakon što ga je sad već bivša djevojka Dolores Lambaša napustila, Frano se posvetio liječenju rana, pa je tako na jednoj zabavi uhvaćen u društvu popularne beogradske voditeljke.

- Sandru poznajem iz Beograda, inače je PR televizije Pink - kratko je rekao Lasić, ali nije želio da otkriva u kakvom je odnosu sa njom.

On trenutno igra u veoma popularnoj hrvatskoj televizijskoj seriji "Dolina sunca", koja se, između ostalog, emituje i u Srbiji. Najavio je da će uskoro otputovati u Italiju, gdje počinje da snima novu kriminalističku seriju pod nazivom "Restauratora, a poslije odmora očekuje ga pojavljivanje i u srpskom filmu "Biznis bejbi" reditelja Slobodana Pešića.

Inače, ovaj glumac je hrvatskoj štampi interesantan zbog stalnih veza sa mlađim djevojkama. Posljednja u nizu bila je glumica Dolores Lambaša, koja ga je teatralno napustila i odmah počela vezu sa, opet, puno starijim bogatašem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana