Od trača do istine: Almami Moreira i Gordana Radić obnovili staru vezu

Glas Srpske
Od trača do istine: Almami Moreira i Gordana Radić obnovili staru vezu

Tamnoputi fudbaler "Partizana" Almami Moreira smuvao je djevojku mladog pjevača Joce Stefanovića, atraktivnu manekenku Gordanu Radić, prenose pojedini mediji u Srbiji i podsjećaju da su njih dvoje već bili u vezi do prije pola godine, a poslije njihovog raskida ona je utjehu našla u mladom pjevaču.

- Kako stara ljubav zaborava nema, tako ni Goca nije mogla da preboli Moreiru, ali ni on nije bio ravnodušan. Veza sa Jocom trajala je jako kratko. Jedno vreme viđani su zajedno na koncertima, u noćnim klubovima i na splavovima, da bi pre nešto manje od dva meseca usledio raskid. Goca je shvatila da fudbalera voli mnogo više nego što je mislila kada je svojevremeno odlučila da raskine sa njim. S druge strane, Stefanoviću, koji je bio mnogo zaljubljen u manekenku, posao je pomogao da je nekako preboli - naglašava izvor, odlično upućen u cijelu priču.

O tome da li je zaista prebolio Gordanu i kako gleda na njen povratak u zagrljaj popularnom fudbaleru, Joca nije želio da govori, dok Moreira, koji ima suprugu i sina, nije odgovarao ni na pozive ni na poruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana