Od trača do istine: Aleksandra Bursać u zaborav bacila Darkove šamare

Glas Srpske
Od trača do istine: Aleksandra Bursać u zaborav bacila Darkove šamare

Plavokosa zvijezda "Granda" Aleksandra Bursać nedavno je obnovila vezu sa biznismenom iz Frankfurta Darkom Nedeljkovićem, sa kojim se razišla početkom ove godine, nakon što ju je pretukao.

Podsjećanja radi, posljedice tog fizičkog napada na mladu pjevačicu vidjela je i publika "Grand festivala", na kojem je pjevala sa krvavim okom.

Njih dvoje su prije sedmicu dana otputovali u Egipat, da bi mogli da nadoknade vrijeme koje prethodnih mjeseci nisu proveli zajedno. Osim toga što je riješila da zaboravi batine, Aleksandra je prećutala mami da se pomirila sa Darkom i da idu zajedno na more.

- Ne sme majci da kaže da je ponovo u vezi sa biznismenom iz Frankfurta, jer ona to ne bi dozvolila - tvrdi osoba koja je veoma bliska s plavokosom pjevačicom.

Ovaj izvor još dodaje:

- Otputovala je u Egipat, a majci je rekla da ide s najboljom drugaricom i frizerkom Milanom, koja je i zaista krenula s njom, ali da bi joj bila "paravan". Biće velikih problema kad se bude vratila. Mnogo toga će morati da objasni mami. Ne bih joj bio u koži, zaista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana