Novak i Jelena se vjenčali, Jelena uzela prezime Đoković FOTO

Vijesti.me
Novak i Jelena se vjenčali, Jelena uzela prezime Đoković FOTO

Vrijeme baš i ne ide naruku mladencima jer se na primorju krajem dana očekuju lokalno i pljuskovi praćeni grmljavinom

Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčali su se na Svetom Stefanu, a Jelena je odlučila da uzme prezime svog supruga.

Kako nezvanično saznaju "Vijesti", neki fotoreporteri srpskih medija, privela je policija jer su pokušali da slikaju ceremoniju vjenčanja najboljeg srpskog sportiste svih vremena.

Vjenčanje, je upriličeno u parku pored Vile Miločer, dok je crkveno zakazano za 12. jul.

Vjenčanju prvog tenisera svijeta prisustvuje proslavljeni Njemac i njegov trener Boris Beker, ali i Đokovićev dugogodišnji trener Marijan Vajda sa suprugom. Pored porodice na vjenčanju su i srpski teniseri i Đokovićevi prijatelji iz Dejvis reprezentacije Viktor Troicki sa djevojkom i Janko Tipsarević sa sprugom Biljanom.

Gosti u raskošnim toaletama oko 17.30 časova su iz Grad hotela stazom pješice krenuli ka Kraljičinoj plaži, gdje se nešto kasnije Jelena i Novak izgovorili sudbonosno "Da"...

Prema informacijama iz Zavoda za hidrometeorologiju u seizmologiju vrijeme baš i ne ide naruku mladencima jer se prognozira promjenljivo oblačno i povremeno slaba kiša, a na primorju se krajem dana očekuju lokalno i pljuskovi praćeni grmljavinom.

Nakon vjenčanja, prema planu, oko 140 zvanica se premjestilo u baštu Spa centra u zaleđu Kraljičine plaže gdje su danima već postavljeni bijeli šatori, samo 20-tak metara od mjesta gdje su mladenci izgovoriti sudbonosno "Da".

Kako je naveo "Blic" sve Novakove i Jelenine zvanice sa Svetog Stefana odlaze u petak, dok će uz mladence ostati samo kumovi i najuža porodica koji su jedini pozvani na njihovo crkveno vjenčanje zakazano za subotu u manastiru Praskvica iznad Miločera.

Istog dana Novak i Jelena će napustiti Crnu Goru, ali nije poznato da li planiraju dolazak u Beograd.

Jutros do kasno, u grad-hotelu za brojne zvanice pripremljena je zabava kao dobar uvod za vjenčanje.

Tako su sinoćnjoj žurci bile su iste zvanice, a slavlje je trajalo do 00.50 časova. Goste je zabavljao Željko Samardžić, a često mu se u pjevanju priključivao i mladoženja.

"Blic" je objavio da su budući mladenci prvi napustili slavlje na Svetom Stefanu, da bi se odmorili za vjenčanje koje ih danas čeka.

Budući da je Jelena u drugom stanju, njih dvoje su prvi napustili žurku.

To nije omelo njihove goste da uživaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana