Nole se ženi uz Tomine hitove

G.S.
Nole se ženi uz Tomine hitove

Teniser Novak Đoković planira da, poslije građanskog vjenčanja i svadbe koja će biti danas na Svetom Stefanu, svoju ljubav sa Jelenom Ristić kruniše i u crkvi, prvog dana poslije petrovskog posta, odnosno 13. jula.

Veselje će biti nastavljeno i sutra, a da će svjetski reket broj jedan i njegova vjerenica crkveno vjenčanje imati poslije posta, potvrdila je i Mitropolija crnogorska, koja je reagovala zbog napisa u nekim medijima.

- Mitropolit Amfilohije nije blagoslovio vjenčanje Novaka Đokovića u toku posta, pa će ono biti obavljeno kasnije, prema kanonima Pravoslavne crkve - navedeno je u saopštenju.

Nole će sa Jelenom stati pred oltar u jednom manastiru u Crnoj Gori, i to u prisustvu samo petnaestak ljudi. Slavni par, koji očekuje bebu, za svadbu je iznajmio najluksuzniju vilu, u kojoj noćenje košta oko tri hiljade evra. Veselje, koje će uslijediti poslije vjenčanja na Kraljičinoj plaži, proći će uz veliko obezbjeđenje. Kako srpski tabloidi saznaju, Nole je želio da muzika bude na vrhunskom nivou, pa će goste zabavljati orkestar poznatog harmonikaša Miše Mijatovića. Za nešto moderniji zvuk biće zadužen manje poznati bend koji je teniser i ranije angažovao na slavljima, a koji često prati Cecu Ražnatović na koncertima. Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake, posebno uz hitove Tome Zdravkovića, i da mu je omiljena pjesma "Kafana je moja sudbina", pa će se ona sigurno naći na repertoaru. Đoković i njegova buduća supruga, tvrdi dobro upućen izvor, najviše se vesele uz pjesme folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović, Zdravka Čolića i Severine Vučković, pa će se i njihovi hitovi izvoditi dva svadbena dana.

Isti izvor naveo je i najdraže Đokovićeve pjesme.

- Hitovi poput "Pisaću joj pisma duga", "Pjevam danju, pjevam noću", "Beograd", "Lepotan" su oni uz koje Nole želi da proslavi ulazak u bračne vode - kaže anonimni sagovornik.

Otkrio je i da će svadba biti tradicionalna, pa će se služiti domaći specijaliteti. Na meniju će biti pršut, sir, masline, čorba, jagnjetina, rižoto i riba.

Sedam omiljenih pjesama

1. Kafana je moja sudbina - Toma Zdravković

2. Polomiću čaše od kristala - Miroslav Ilić

3. Dotak'o sam dno života - Toma Zdravković

4. Za Ljiljanu - Toma Zdravković

5. Ej, Branka - Toma Zdravković

6. Razbio si čašu - Šemsa Suljaković

7. Ne daj me, majko - Mira Škorić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana