Nole: Jelena organizuje svadbu

Agencije
Nole: Jelena organizuje svadbu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je da je svoju buduću suprugu Jelenu Ristić zaprosio tokom odmora u francuskoj pokrajini Provansi, kao i da je vjerenici dao odriješene ruke oko organizacije vjenčanja.

Nole je takođe najavio da neće biti mnogo gostiju na njihovoj svadbi, kao i da čini sve da usreći svoju buduću suprugu.

- Znate kako kažu - srećna žena, srećan život. Angažovali smo planera venčanja kako bi sve bilo pripremljeno na najbolji način. Želim da za Jelenu napravim što lepše venčanje i zato sam joj prepustio veći deo organizacije - kaže Đoković.

On je opisao i nekoliko detalja sa prosidbe koja se desila u septembru prošle godine.

- Ne mogu da otkrijem kako sam je zaprosio jer to čuvamo kao našu tajnu, ali mogu vam reći da sam bio prilično samouveren i ubeđen da će reći "da". Uložio sam mnogo truda da je iznenadim i to mi je pošlo za rukom, iako je Jelena znala da će se to kad-tad desiti. Naša svadba će biti mala, privatna zabava - kazao je Nole.

Inače, on je zaprosio Jelenu tako što je unajmio helikopter, kako bi zajedno "odlepršali" iz Monte Karla u Francusku. U luksuznom hotelu "Kuvon de Minim" u Provansi, gdje noćenje košta oko 1.000 evra, Nole je djevojci predložio brak. Po povratku kući posjetili su jednu luksuznu zlataru kako bi odabrali vjerenički prsten.

Vjeridba tada prvog tenisera svijeta danima je bila među udarnim vijestima u sportskoj štampi, ali i svjetskim magazinima, pa je tako "Pipl" Noleta i Jelenu nazvao "srpskim Vilijamom i Kejt".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana