Nisam spavala sa Džonom Terijem

Glas Srpske
Nisam spavala sa Džonom Terijem

Vanesa Peronsel izjavila je da nije spavala s bivšim kapitenom engleske reprezentacije Džonom Terijem, kako su mediji objavili prije četiri mjeseca.

Teri je izgubio kapitensku traku kada su tamošnji mediji objavili priču da je imao aferu s Vanesom koja je tada bila djevojka njegovog saigrača iz reprezentacije Vejna Bridža. Starleta sada tvrdi da je njena veza s Džonom bila isključivo platonska. U intervjuu za britansko izdanje časopisa "Grazia", Vanesa je demantovala sve što se dosad pisalo o njenom odnosu s bivšim kapitenom kluba sa "Stemford Bridža" i rekla da njihova veza nikad nije bila "fizička".

- Ništa od onoga što se pisalo o meni nije istina. Ono što smo mi imali ne može se opisati kao afera, to je bilo prijateljstvo - rekla je 33-godišnja Vanesa.

Novinarka koja je intervjuisala Vanesu tvrdi da je bila iznenađena njenim tvrdnjama, jer je očekivala opravdavanje, ali ne i otvoreno negiranje bilo kakve afere. Takođe, dodaje da je Vanesin agent prekinuo intervju na prvo spominjanje Terijevog imena.

- Sve to što se pričalo, da je dolazio u moju kuću dva puta sedmično na divlji seks, ništa se od toga nije dogodilo - izjavila je Peronsel.

Na pitanje zašto nije progovorila prije nego što je Teri izgubio kapitensku traku i bio na rubu razvoda te prije nego što je ostavio Vejn Bridž, nije dala jasan odgovor.

- Lako je sada govoriti, ali nisam znala šta bih rekla kada se to sve dogodilo. Bojala sam se medijskog linča. Sve je to bilo previše za mene, ali sada sam podnijela tužbu za klevetu i kršenje privatnosti - kazala je Vanesa koja je zbog skandala izgubila i tada najbolju prijateljicu, Terijevu suprugu Toni.

Iako nije više u vezi s Vejnom Bridžom, s kojim ima trogodišnjeg sina, Vanesa je ostala u dobrim odnosima s njim i tvrdi da on "sada zna istinu". Pisalo se da je Vanesa čak zatrudnjela s Terijem koji joj je navodno platio abortus i dao 20.000 funti kako bi je utješio. Kad je cijela afera dospjela u medije, zatražio je sudsku zabranu objavljivanja priče, koja je odbijena. Vejn Bridž je tek tada saznao za cijeli slučaj i odbio da igra u engleskoj reprezentaciji sve dok je Džon Teri, inače njegov najbolji prijatelj, kapiten.

- Strašno je to što se dogodilo i svi se moraju nositi sa situacijom na svoj način - zaključila je Vanesa Peronsel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana