Na­omi Kem­bel se ras­pla­ka­la kod Opre

Glas Srpske
Na­omi Kem­bel se ras­pla­ka­la kod Opre

Na­omi Kem­bel je u ja­vnos­ti po­zna­ta kao sjaj­ni su­per­mo­del ko­ji pro­ko­si go­di­na­ma, ali i kao ba­ha­ta bo­ga­ta­ši­ca ko­ja u svo­jim ner­vo­znim ispa­di­ma ne­ri­jet­ko na­pa­da ljude. Ipak, ka­da je o to­me pro­go­vo­ri­la na gos­to­vanju u emi­si­ji po­zna­te ame­ri­čke vo­di­teljke Opre Vin­fri, ta­mno­pu­ta di­va se ras­pla­ka­la.


Kem­bel je izja­vi­la ka­ko ni­je mrzo­voljna že­na ko­ja gu­bi kon­tro­lu sva­ki put kad stva­ri ne idu ona­ko ka­ko to ona že­li. Ta­ko­đe je pri­zna­la da ljudi po­ku­ša­va­ju da is­ko­ris­te njeno po­vje­renje, a da je to ljuti jer je maj­ka os­ta­vi­la još dok je bi­la di­je­te.

- U pi­tanju je strah, ljutnja do­la­zi iz stra­ha... To ni­je iz­go­vor. Ja ne­mam iz­go­vor za svo­je po­na­šanje - re­kla je 39-go­dišnja ma­ne­ken­ka.

Na­omi je os­ta­la po­zna­ta po na­pa­di­ma i ot­ka­zi­ma svo­joj po­slu­zi, a pri­zna­je da je išla na ča­so­ve oslo­ba­đanja od bi­je­sa ka­ko bi iza­šla na kraj s ovim pro­ble­mom.
Ona je još 2000. go­di­ne pro­gla­še­na kri­vom jer je sta­ri­joj po­mo­ćni­ci pri­je­ti­la da će je izba­ci­ti iz auta u po­kre­tu i ga­đa­la je te­le­fo­nom. Ka­sni­je, 2005. go­di­ne, asis­ten­tkinju je ga­đa­la Ble­kbe­ri­jem, a dvi­je go­di­ne po­sli­je to is­to do­če­ka­lo je i ku­ćnu po­mo­ćni­cu. Ka­sni­je je na­pa­la slu­žbe­ni­ke avio­pre­vo­zni­ka "Bri­tiš Er­laj­ns".

- Pre­uzi­mam od­go­vor­nost za stva­ri ko­je sam uči­ni­la i ja­ko sam po­sramljena - re­kla je Kem­be­lo­va.

Na­omi­na maj­ka Va­le­ri Mo­ris ima­la je 19 go­di­na kad se po­ro­di­la, te je svo­ju kćer­ku os­ta­vi­la dru­gi­ma da se o njoj bri­nu dok je ona pu­to­va­la u na­di da će pos­ta­ti ba­le­ri­na i iz­gra­di­ti bolji ži­vot za svo­je di­je­te.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana