Nakon 15 godina braka sve smo zaljubljeniji

Agencije
Nakon 15 godina braka sve smo zaljubljeniji

Jedan od najslavnijih parova na svijetu, Dejvid i Viktorija Bekam prije par dana su proslavili petnaest godina braka.

Tim povodim bivša Spajsica je svoje fanove obradovala serijom neobjavljenih fotografija, a u nedavnom intervjuu je rekla kako se ona i Dejvid sada mnogo više poštuju i vole nego prije.

Viktorije je priznala i kako je suprugu oprostila prevaru jer je vjerovala u njhovu ljubav.

Bivša pjevačica i modna dizajnerka je priznala da je bilo mnogo teških momenata, ali da je ipak vrijedilo boriti se za takvu ljubav i očuvanje porodice.

"Dejvid me ispunjava, on mi pruža sigurnost, i pored njega se osjećam slobodno. Ne bih ga menjala ni za šta na ovom svijetu", rekla je Viktorija koja je dodala da bi se zbog supruga odrekla čak i svoje karijere iako on to nikad od nje ne bi tražio.

"Naš brak odolijeva vremenu jer ga nismo pretvorili u rutinu. Dejvid me svakog dan iznenadi romantičnim gestom. Svako jutro me u krevetu dočeka voće u obliku srca ili ljubavno pisamce", dodaje Viktorija.

Međutim, nisu ni njima uvijek cvjetale ruže. Naime, bivši fudbaler je 2004. godine prevario Viktoriju sa tadašnjom asistentkinjom Rebekom Lus (37) i manekenkom Sarom Marbek (40), ali mu je Viktorija oprostila prevaru.

"Bilo mi je veoma teško u tom periodu, ali ništa nije svetije od porodice. Prešla sam preko toga i sada se volimo više nego ikad", rekla je Viktorija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana