Najštrokavije zvijezde Holivuda

Blic.rs
Najštrokavije zvijezde Holivuda

Iako se njihovo bogatstvo procjenjuje milionima dolara i žive u kućama koje imaju nekoliko kupatila, ove holivudske zvijezde prosto ne vole da održavaju ličnu higijenu.

Od pravljenja haosa po kući do nekupanja, pogledajte koje to zvijezde vjerovatno jako neprijatno mirišu uživo.

  1) Robert Patinson

Kada vidite paparaco fotografije glavnog glumca filmova iz "Tvajlajt" sage, svakako ne biste pomislili da miriše na ruže. Robert je čak priznao da je jako loš u održavanju lične higijene i da često nema uopšte vremena da se presvuče. Jednom je i rekao da se presvlači samo onda kada ni on ne može da podnese svoj miris.

  2) Džoni Dep

S obzirom na to da ima previše obaveza oko svojih filmova, razumljivo je da Džoni ne može da stavi higijenu na prvo mjesto. Različiti izvori su tvrdili da ovaj poznati glumac nije veliki ljubitelj tuširanja i da se često ne kupa danima. Nije ni čudo što se tako dobro uklopio u ulogu pirata sa Kariba.  

3) Džesika Simpson

Džesika uvijek izgleda sređeno od glave do pete, njena kosa i odjeća su uvijek savršeni, a ten blistav. Međutim, Džesika je jednom prilikom na gostovanju u emisiji "Elen" priznala da, iako koristi vodicu za ispiranje usta i konac za zube, ona ne pere zube češće od tri puta nedjeljno.  

- Ne volim da mi zubi budu klizavi. Znam da je odvratno, ali bez obzira na to ja nemam neprijatan zadah - rekla je Džesika.  

4) Metju Mekonahi

Prosto je nevjerovatno čuti da čuveni holivudski srcelomac Metju Mekonahi nije koristio dezodorans godinama. On je za magazin "Pipl" izjavio da ne voli da miriše kao neko drugi. Ako previše neprijatno miriše, on kaže da će se prosto istuširati.  

5) Megan Foks

Seksi Megan Foks nikada nije krila da je vrlo neuredna osoba. U intervjuu za časopis "FHM" glumica je htjela da suzbije opsesiju njome kao seks simbolom pa je dala možda i previše informacija.

- Sa mnom je užasno živjeti. Moja odjeća je svuda po kući i često zaboravim da pustim vodu poslije upotrebe njc šolje - rekla je Megan.

Nismo sigurni da su poslije ovoga možemo da gledamo na nju kao na jednu od najseksipilnijih žena na svijetu, ali bar je bila iskrena.  

6) Bred Pit

Kada imate šestoro djece kao Bred Pit, i snimate visokobudžetne filmove svuda po svijetu, vjerovatno nemate uvijek vremena da se okupate. Navodno, Bred je toliko neprijatno mirisao na sminanju filma "Prokletnici", da ga je koleginica Eli Rot naučila kako da se "na brzinu" istušira-tako što istrlja pazuh vlažnim maramicama. To vjerovatno pomaže sa neprijatnim mirisom, ali se nadamo da Bred ponekad koristi i sapun.

  7) Snuki

Minijaturna zvijezda rijalitija "Džerzi šor" ispričala je u emisiji "Konan" da ne voli da troši mnogo novca na kozmetičke proizvode. Poslije dugog internet istraživanja, Snuki je rekla da je našla idealan proizvod za nju-pijesak za mačiji toalet. Ona je tako, kako kaže, uštedjela mnogo na tretmanima lica, jer je pjesak za mace idealan piling za kožu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana