Najbolje i najgore haljine na balu u Njujorku

Agencije
Najbolje i najgore haljine na balu u Njujorku

Met gala bal u Njujorku bio je prava mala modna pista za slavne dame koje su iskoristile priliku da se pokažu u najboljem svjetlu.

Popularne glumice, pjevačice i manekenke ponosno su prošetale crvenim tepihom i zaradile pozitivne i negativne kritike na balu održanom u ponedjeljak uveče.

Lijepa glumica Blejk Lajvli nosila je kreaciju modne kuće "Guči" koja je istakla njenu savršenu liniju, a ona, čini se, rijetko pravi modne greške. Muzička zvijezda Rijana definitivno je bila u svom stilu, provokativna, ali i elegantna, a odlično je iznijela kreaciju Stele Mekartni.

Glumica Sara Džesika Parker, koja je sinonim za modu i stil još od serije "Seks i grad", pojavila se u crno-bijeloj haljini Oskara de la Rente u kojoj je izgledala i više nego glamurozno.

Kćerka slavnog muzičara Mika Džegera, manekenka Džordžija Mej Džeger, za bal je odabrala provokativnu crnu haljinu čiji se dekolte spuštao čak do pupka. Poznata manekenka Naomi Kembel je u rozoj "Živanši" haljini istakla svu ljepotu.

Jedna od najljepših manekenki na svijetu, Adrijana Lima, takođe je obukla haljinu modne kuće "Živanši", a ovo je ujedno bilo i njeno prvo javno pojavljivanje poslije rastanka od srpskog košarkaša Marka Jarića.

Pop diva Bijonse je kao i uvijek privukla najviše pažnje u crnoj, takođe "Živanšijevoj" kombinaciji. Providni materijal savršeno je otkrivao njene obline, a sve je upotpunila čipkastim detaljem koji joj je padao na lice sa tamnom šminkom.

Atraktivna manekenka i glumica Kejt Apton mnoge je razočarala haljinom sa potpisom "Dolče i Gabana". Dobitnik "Oskara" glumica Lupita Njongo nije dobila najbolje ocjene za svoju modnu kombinaciju, ali bilo je i onih koji su je pohvalili. Mnogi strani mediji objavili su kako je upravo popularna pjevačica Rita Ora na listi najgore obučenih dama sa crvenog tepiha bala u Njujorku. Haljina Done Karan ipak nije očarala prisutne kako se pjevačica nadala.

Prije Met gala bala prva dama SAD Mišel Obama odala je priznanje legendi magazina "Vog" Ani Vintur presjekavši vrpcu na renoviranom Centru za kostim u Metropoliten muzeju. Riječ je o muzeju vrijednom 40 miliona dolara, koji je nazvan po čuvenoj urednici ovog ženskog magazina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana