Muž Gven Ste­fa­ni spa­vao sa mu­škar­cem

Glas Srpske
Muž Gven Ste­fa­ni spa­vao sa mu­škar­cem

Fron­tmen ben­da "Buš" i su­prug pje­va­či­ce Gven Ste­fa­ni, Ge­vin Roz­dejl, pri­znao je afe­ru sa tran­sves­ti­tom o ko­joj je Boj Džordž pi­sao u svo­joj auto­bio­gra­fi­ji. Ka­da je bri­tan­ski mu­zi­čar Boj Džordž 1995. go­di­ne iz­dao svo­ju auto­bio­gra­fi­ju, ja­vnost je bi­la odu­ševljena ne sa­mo njego­vim ži­vo­tom, već i se­ksu­al­nim sklo­nos­ti­ma po­pu­lar­nog ro­ke­ra Ge­vi­na Roz­dej­la. Roz­dejl je tvrdnje Bo­ja Džordža da je bio u ve­zi sa tran­sves­ti­tom Me­ri­lin ka­da je imao 17 go­di­na du­go vre­me­na ne­gi­rao, ali je ne­da­vno ri­je­šio da sve pri­zna.

- Kad ima­te 17 go­di­na, sve je okej i ni­šta ni­je ču­dno. Uči­te o ži­vo­tu i to je bio sa­mo dio mog odras­tanja - re­kao je su­prug Gven Ste­fa­ni ma­ga­zi­nu "Di­te­ils".

Kao od­go­vor na du­go­go­dišnje tra­če­ve Ge­vin ot­kri­va da ni­šta ni­je re­kao Gven osim da su on i Me­ri­lin, odno­sno Pi­ter, bi­li "sa­mo pri­ja­telji".

- Ni­sam že­lio da pri­čam o to­me jer bih se odmah na­šao na uda­ru ta­blo­ida. To je je­dno od onih is­kus­ta­va po­sli­je ko­jeg je­dnos­ta­vno kre­ne­te dalje - ka­zao je Ge­vin.

Ure­dni­ci ma­ga­zi­na ka­žu da se Ge­vin odmah po­sli­je da­vanja in­ter­vjua po­ka­jao i mo­lio no­vi­na­ra da ne objavljuje pri­ču jer "njego­va že­na ne zna ni­šta o to­me".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana