Muž bivše spajsice opasan kad tuče

Glas Srpske
Muž bivše spajsice opasan kad tuče

Polugoli muž pjevačice Mel Bi, Stefan Belafonte, učestvovao je u zastrašujućoj tuči koja se desila u jednom luksuznom londonskom hotelu, dok je njegova "bolja polovina" sve vrijeme izgledala prestrašeno, javlja britanski magazin "News of the world".

Posjetioci hotelskog noćnog kluba posmatrali su kako Stefan udara jednog gosta, dok su njegova dva prijatelja i osoblje kluba bezuspješno pokušavali da ih razdvoje. Sve je prekinula policija, a glava Belafonteovog protivnika bila je "okupana" krvlju, te mu je ukazana i medicinska pomoć. Jedan od svjedoka rekao je da se sve odigralo veoma brzo.

- Odjednom je sve eksplodiralo. Sve su to ogromni momci i bilo je ludo posmatrati tuču. Mel je samo stajala i blijedo posmatrala. Prije tuče svi su stajali mirno i opušteno, a onda je sve odjednom postalo totalno ludilo - rekao je jedan od svjedoka, te dodao da vjeruje da je Stefan bio isprovociran.

Stefan je poslije svega izgledao potrošen, ali je iz tuče izašao nepovrijeđen, dok je neimenovani učesnik nemilog događaja ambulantnim vozilom prevezen u obližnju bolnicu na šivanje. Iako je doživio neugodnu scenu, par je smijući se nastavio da obilazi londonske klubove. Mel Bi i njen muž u Velikoj Britaniji promovišu njihov novi rijaliti šou "Ovo je zastrašujući svijet". Mel i Stefan imaju tri kćerke: Finiks i Ejndžel iz prethodna dva braka britanske pjevačice, te Belafonteovu šestogodišnju kćerku Žizel. U najnovijem izdanju magazina "Fabulous" par iskreno govori o njihovom divljem seksualnom životu poslije tri godine braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana