Mo­ni­ka Be­lu­či odu­ševljena Mi­lo­ra­dom Ča­vi­ćem

Glas Srpske
Mo­ni­ka Be­lu­či odu­ševljena Mi­lo­ra­dom Ča­vi­ćem

Li­je­pa ita­li­jan­ska glu­mi­ca Mo­ni­ka Be­lu­či ve­li­ka je obo­ža­va­teljka srpskih spor­tis­ta, pa je ta­ko ot­kri­la ka­ko je­di­no po­ro­đaj mo­že da je odvo­ji od pred­sto­je­ćih me­če­va No­va­ka Đo­ko­vi­ća u Ri­mu i da sma­tra da je naj­bolji srpski pli­vač Mi­lo­rad Ča­vić je­dan od najlje­pših spor­tis­ta na svi­je­tu.

- In­te­re­su­je me šta će na­pra­vi­ti No­vak Đo­ko­vić, po­go­to­vo za­to što je sad u Ri­mu dru­gi no­si­lac, is­pred Na­da­la. Je­di­no me po­ro­đaj mo­že spri­je­či­ti da ne odem na te­re­ne, ali u tom slu­ča­ju ću tur­nir pra­ti­ti pre­ko te­le­vi­zi­je - re­kla je Mo­ni­ka i do­da­la da ona i njen su­prug ja­ko vo­le te­nis pa će is­pra­ti­ti i nas­tu­pe srpske te­ni­ser­ke Je­le­ne Jan­ko­vić.

Mo­ni­ka je pro­šle go­di­ne bi­la "ku­ma" Svjet­skog pli­va­čkog prven­stva, a u sje­ćanju joj je os­tao zgo­dni srpski pli­vač.

- Vrlo mi je sim­pa­ti­čan vaš pli­va­čki šam­pi­on Mi­lo­rad Ča­vić. Po me­ni, on je je­dan od najlje­pših spor­tis­ta na svi­je­tu - ka­že Mo­ni­ka.

Ona i njen su­prug Vin­cent Ka­sel us­ko­ro oče­ku­ju svo­je dru­go di­je­te. Već ima­ju šes­to­go­dišnju kćer De­vu. Mo­ni­ka je uvje­re­na da će i po­sli­je ove tru­dno­će brzo vra­ti­ti vit­ku li­ni­ju, a ne pla­ni­ra da žu­ri sa po­vrat­kom na po­sao.

- Sa­da sam pri­je sve­ga željna ulo­ge ma­me, i to 24 ča­sa dne­vno. Pla­ni­ram da do­jim be­bu bar ne­ko­li­ko mje­se­ci - is­pri­ča­la je Mo­ni­ka.

Ona je o svo­joj tru­dno­ći ne­da­vno go­vo­ri­la za "Vanity Fair ".

- Ka­da sam bi­la tru­dna sa prvim dje­te­tom, ima­la sam 39 go­di­na i htje­la sam odmah još je­dnu be­bu, ali je­dnos­ta­vno ni­sam bi­la spre­mna. Vre­me­nom sam shva­ti­la da že­lim po­no­vo da ro­dim. Ali dje­ca ni­su po­put fil­mo­va, ne mo­že­te da ih na­pra­vi­te na brzi­nu. Ne osje­ćam se hra­bro već sre­ćno što sam uop­šte us­pje­la da za­tru­dnim u ovim go­di­na­ma. Mo­ja ba­ka je ro­di­la ka­da je ima­la 47, pa su mo­žda i ge­ni ima­li ulo­gu u to­me - ot­kri­la je Mo­ni­ka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana