Lopovi se namjerili na Kola

Glas Srpske
Lopovi se namjerili na Kola

Šta sve neće snaći Ešlija Kola. Dan pošto je njegov nesrećni brak sa Šeril Kol okončan, lopovi su provalili u novi stan i odnijeli stvari u vrijednosti od 350.000 funti.

Kol ima mnogo novca i jedan je od najboljih lijevih bekova na svijetu i pošto je otkriveno da je varao ženu na svakom koraku, Šeril se razvela pa je sada slobodan da radi šta hoće. Međutim, britanski mediji navode da je Kol nesrećan u Engleskoj gdje se prati svaki njegov korak. Čelzi ga nije pustio u Real Madrid, pokušavao je da se pomiri sa suprugom, ali od toga nema ništa. Ona je podnijela zahtjev za razvod, uzela pola imovine, a sve je okončano na sudu za 60 sekundi. Poslije toga Ešli je morao da se iseli iz vile u Sariju, uzeo je momački stan i otišao na pripreme sa reprezentacijom. Dok se spremao za meč sa Bugarima, desila se provala, nakit i novac, ukupne vrijednosti od oko 350.000 funti su odneseni. Doduše, to je možda jedna njegova plata, ali svejedno.

U februaru, dok je još bio oženjen, lopovi su pokušali da provale u vilu, ali je Šeril bila kod kuće pa se sve dobro završilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana