Ljudska Barbika ima prirodnu konkurenciju

Index.hr
Ljudska Barbika ima prirodnu konkurenciju

Alina Kovalevskaja ima 21 godinu i dolazi iz istog grada kao i Valerija Lukujanova, poznatija kao "ljudska Barbika". Često ju optužuju da kopira Valeriju sa kojom se nekada družila, ali u međuvremenu se njihovo prijateljstvo raspalo.

"Imale smo neke nesporazume nakon kojih smo prestale da komuniciramo. Imala je negativan stav prema meni i zbog toga smo se često svađale. Sada je poznajem bolje, naučila sam ko je ona i shvatila da nije osoba s kojom bih željela da razgovaram ili budem prijateljica", kaže Alina.

Međutim, ona ističe da između njih postoji jedna bitna razlika.

Naime, ona tvrdi da, za razliku od Valerije, nikada nije bila na plastičnim operacijama i svoj izgled koji neodoljivo podsjeća na lutku može zahvaliti genetici i šminkanju.

"Još od adolescencije voljela sam da menjam svoj izgled. Počelo je kad sam imala 13 godina. Od tada sam voljela da isprobavam nove stvari. Sada imam izgled Barbi lutke. Mislim da su velike oči, mali nosevi i male pune usne lijepe", ispričala je.

Na popularnoj ruskoj društvenoj mreži VK ima više od 20 hiljada fanova i oni je svakodnevno bombarduju bračnim ponudama.

Alina još uvijek traži ljubav, kaže da nije upoznala kandidata za ozbiljnu vezu, a jednog dana voljela bi da se uda, ima dvoje djece i jedno usvojeno.

Iako izgledom podsjeća na lutku, ipak nije praznoglava poput njih i studira psihologiju na Univerzitetu u Odesi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana