Larisa i Blanko udružili snage

Glas Srpske
Larisa i Blanko udružili snage

Fudbaler Kvatemok Blanko ima status fudbalske legende u svom rodnom Meksiku, a ovog ljeta postao je najstariji igrač sa postignutim pogotkom na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Sa 37 godina na leđima, još je igrački aktivan, ali u meksičkom drugoligašu, gdje polako završava svoju karijeru. I dok mu je stara na izdisaju, Blanko već ima priliku da sagradi novu karijeru. Fudbaler je dobio priliku da glumi vatrogasca u meksičkoj seriji, i to uz, ni manje ni više, planetarno poznatu paragvajsku manekenku Larisu Rikelme, koju je svijet otkrio upravo za vrijeme Svjetskog fudbalskog prvenstva.

Svijet je imao priliku da upozna vatrenu navijačicu tokom Mundijala, koja je obećala da će se gola skinuti ukoliko Paragvaj osvoji titulu Svjetskog šampiona. Paragvajci, iako su dobro igrali, nisu uspjeli u svom pokušaju da se dokopaju pehara svjetskog prvaka, ali je Larisa, svoju popularnost uspjela dodatno da unovči. Naime, poslije Mundijala svoju ljepotu je "prodala" mnoštvu časopisa koji su "stajali u redu" da je slikaju i tim slikama obraduju svoje čitaoce. Poslije slikanja sada će preći u glumačke vode gdje se izgleda više zarađuje nego kad se radi kao fotomodel. Sad će imati priliku da glumi sa meksičkom legendom i ostaje nam da vidimo hoće li vatrogasac Blanko "ugasiti" Larisu.

- Gluma će mi biti novi izazov i nešto novo u životu. Znam da će me ljudi kritikovati i ismijavati, ali baš me briga. Daću sve od sebe, pa šta bude - izjavio je Blanko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana