Košarkaš i domaćica u novom ljubavnom gnijezdu

Glas Srpske
Košarkaš i domaćica u novom ljubavnom gnijezdu

Slavni par, "domaćica" Eva Longorija i košarkaš Toni Parker kupili su novi luksuzni stan u Mont Pelerinu sa pogledom na Ženevsko jezero u Švajcarskoj. Toni je kazao kako je pogled iz novog doma najljepši koji je ikada vidio.


- Veoma je blizu Ženeve, te je idealni spoj mirne seoske idile i urbanog života, savršeno za moj odmor - rekao je Parker.

Par već ima kuće u Los Anđelesu i San Antoniju gdje Toni igra, a vjeruje se da su potrošili oko osam miliona dolara na dvosoban stan, koji je dio starog hotela "Du Park", i za useljenje će biti spreman do 2012. godine. Eva je nedavno izjavila kako bi se kada prestane glumiti voljela preseliti u Francusku, tamo gdje je Toni odrastao. 

- Kada odem tamo, osjećam se kao kod kuće. Boravak tamo predstavlja veliku radost za mene. Učim francuski i često kuvam njihova jela - kazala je Eva Longorija.

Toni Parker je prvi francuski košarkaš koji je zaigrao u NBA ligi, a trenutno igra za ekipu iz San Antonija. Eva je najpoznatija po ulozi u popularnoj televizijskoj seriji "Očajne domaćice". Podsjećamo da je izabrana da sedmog novembra vodi popularnu dodjelu MTV nagrada. Prije nekoliko dana je snimila i promotivni spot u kojem je neuspješno pokušala da repuje. Sve što je uspjela je da izgleda lijepo, ali na to je publiku već navikla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana