Kortni Koks i Dejvid Arket se rastali

Glas Srpske
Kortni Koks i Dejvid Arket se rastali

Holivudski par Kortni Koks i Dejvid Arket razišli su se poslije 11 godina braka, a javnost su o svemu obavijestili putem saopštenja. Navodno su raskinuli još prije nekoliko mjeseci, a Dejvid je već neko vrijeme viđan u javnosti bez vjenčanog prstena.

- Dogovorili smo se da ćemo se privremeno razdvojiti i to već neko vrijeme traje. Razlog za to je taj što želimo bolje da razumijemo sebe i želimo da razumijemo kvalitete koje treba da vidimo u partneru i u našem braku. Ostajemo najbolji prijatelji i odgovorni roditelji našoj kćerki, te se i dalje duboko volimo - stoji u saopštenju.

Kortni i Dejvid navodno nisu angažovali advokate, no TMZ javlja da je Arket nedavno viđen sa drugom ženom. Navodno se radi o Džasmin Volc, koja je prije nekoliko mjeseci udarila u lice Lindzi Lohan. Upravo je on, ovog juna, izjavio za časopis "Pipl" da je sa njegovim brakom sve u redu te da on i supruga imaju "zaista dobru, prekrasnu vezu". U izjavi takođe stoji da će se supružnici truditi da kroz proces razvoda prođu "s dobrotom i razumijevanjem", te da isto to traže od porodice, prijatelja, obožavalaca i medija. Glumački par vjenčao se 1999. godine i imaju šestogodišnju kćerku Koko. Upoznali su se na snimanju filma "Vrisak" 1995. godine kada su i počeli vezu. Zajedno će glumiti i u nastavku tog filma koji bi trebalo da dođe u bioskope iduće godine. Kortni, koja je zvijezda sve popularnije serije "Grad kuguara", krajem prošle godine tražila je prestanak snimanja kako bi mogla da se posveti "porodičnom problemu", no nije razjašnjeno o čemu se radilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana