Klaudija Šifer trudna, a seksi

Glas Srpske
Klaudija Šifer trudna, a seksi

Junski broj njemačkog izdanja magazina "Voug" posvećen je Klaudiji Šifer, jednoj od najpoznatijih manekenki iz domovine "mercedesa" i švarcvald torte. U sedmom mjesecu trudnoće ova prefinjena plavuša snimila je izrazito seksi editorijal.

Njemačko izdanje modnog magazina "Voug" već treću godinu zaredom posvećuje nekoj poznatoj osobi. Godine 2008. tu čast je imao fotograf Mario Testino, dok je 2009. to bila lijepa dama Hajdi Klum. Ovog juna pred kamere je stala Klaudija Šifer.

Čak je pet različitih fotografa učestvovalo u stvaranju raskošnog editorijala "Selebrejšn of feminiti", koji je kroz fotografije različitih karaktera prikazao Klaudiju u različitim kontekstima s prepoznatljivim pečatom svakog od izabranih fotografa.

U editorijalu "La Dona", Karl Lagerfeld snimio je sedam mjeseci trudnu manekenku u pomalo religioznom okruženju u kojem je njen seksepil bio decentno doziran, za razliku od fotografija "Blondšel" u kojoj slike Elen fon Unfert pršte Klaudijinom zavodljivošću.

Kamila Akrans, Frančesko Karozini i Jan Vatler sa nježnim slikama pastelnih tonova, prikazali su prirodnu i opuštenu Klaudiju, u kojoj njeno tijelo, kosa i lice predstavljaju tri najjača atributa njemačke ljepotice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana