Kim Kardašijan želi Ronalda

Glas Srpske
Kim Kardašijan želi Ronalda

Američka starleta Kim Kardašijan brzo se oporavila od prekida s dugogodišnjim momkom Redžijem Bušom i počela je da zavodi vrhunske fudbalere.

Iako se ispočetka pričalo da je američka ljepotica započela romansu s Vejnom Bridžom, izgleda da je igrača Mančester Sitija prestigao portugalski zavodnik Kristijano Ronaldo.

Kim je s igračem Real Madrida viđena na večeri u luksuznom madridskom restoranu, nakon što ga je gledala na utakmici.

- Ona i Ronaldo su se ljubili i izgledali vrlo blisko. Bilo je očito da se dobro slažu, jer su se cijelo vrijeme smijali - rekao je izvor za britanske medije. Poslije večere par se, svako u svom automobilu, uputio u Ronaldovu vilu gdje su proveli noć.

Fudbaler Reala demantovao je tvrdnje pojedinih medija da je prije i poslije poraza od Barselone u prvenstvu organizovao žurke za saigrače iz "kraljevskog" kluba.

- Čuo sam da su me u emisiji na jednoj televiziji optužili da sam dan pred meč sa Barselonom u svojoj kući organizovao žurku koja je navodno trajala do pet ujutro. Čak su tvrdili i da sam sljedeće veče, odmah poslije utakmice, ponovo to uradio. To su apsolutne laži, nema ni trunke istine u njima - navodi se u saopštenju koje je Ronaldo poslao španskim medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana