Kendis Svonpul najljepša žena

Agencije
Kendis Svonpul najljepša žena

Manekenka Kendis Svonpul je najljepša žena svijeta po izboru magazina "Maksim".

Ovaj magazin je tradicionalno napravio svoju listu stotinu najljepših žena, a seksepilna manekenka potukla je i neke od najpoznatijih dama današnjice.

Glumica Skarlet Johanson je zauzela drugo mjesto, a pjevačica Keti Peri treće, dok se ruska manekenka Irina Šajk smjestila na četvrtu poziciju. Među najseksepilnijim ženama svijeta su i pjevačice Rijana, Kristina Agilera, Bijonse, ali i manekenka Miranda Ker i mnoge druge. Na listi se našla i srpska teniserka Ana Ivanović.

- Velika je čast biti broj jedan na "Maksimovoj" listi, pogotovo kada je na njoj tako mnogo lijepih i talentovanih žena. To je sjajan osjećaj - rekla je Kendis.

Lijepa manekenka rođena je 1988. godine u Južnoj Africi. Sa 15 godina počela je da se bavi manekenstvom, a za samo godinu u biznisu zarađivala je 5.000 evra dnevno. Ubrzo je njen lik osvanuo na naslovnim stranicama vodećih svjetskih modnih časopisa, kao što su "Vog", "El" i "Oušen drajv". Na modnoj pisti nosila je modele Tomija Hilfigera, Dolčea i Gabane, Betsi Džonson, Dijane fon Firstenberg i brojnih drugih dizajnera.

Od 2007. do 2010. bila je anđeo modne kuće "Viktorija sikret" i zaštitno lice kataloga kupaćih kostima sa modelima Lindsi Elingson, Rouzi Hantington-Vajtli i Erin Hederton. Takođe je bila i model za kolekciju kupaćih kostima "Kardašijan". Magazin "FHM" uvrstio ju je na listu sto najseksepilnijih žena na svijetu. Na "Forbsovoj" listi najplaćenijih svjetskih modela plasirala se na 10. mjesto sa zaradom od 3.000.000 dolara godišnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana