Kejti Peri najprivlačnija žena na svijetu

Glas Srpske
Kejti Peri najprivlačnija žena na svijetu

Pjevačica Kejti Peri najprivlačnija je žena na svijetu po izboru američkog magazina "Maksim". Među prvih deset na listi su i Bruklin Deker, Zoi Saldana, Blejk Lajvli, Megan Foks, Rijana, Elizabeta Kanalis, Olivija Man, Kim Kardašijan i Marisa Miler.

Na listi 100 najprivlačnijih žena, koju svake godine objavljuje magazin za muškarce "Maksim", prvoplasirana je američka pop pjevačica Kejti Peri.

Kejti Peri proslavila se 2008. godine pjesmom "I Kissed a Girl ", tako je sa trona svrgla glumicu Oliviju Vajld (poznatu i kao Trinaest iz serije "Haus"), prošlogodišnju "najvreliju" djevojku (ovoga puta je pala na 20. mjesto).

Kako je pjevačica po ovoj listi najpoželjnija žena svijeta, mnogi smatraju i da bi njen vjerenik, britanski komičar Rasel Brend, mogao da bude proglašen najsrećnijim čovjekom na svijetu.

Glavni urednik časopisa "Maksim" Džo Levi smatra da je pobjednica Kejti Peri "trostruko, ma četvorostruko 'vrela'".

Na drugom mjestu "Maksimove" liste 100 najprivlačnijih žena je fotomodel Bruklin Deker, supruga tenisera Endija Rodika, poznata i po fotografijama za "Victoria'ş Secret" i "Sports Illusttrated".

Slijedi glumica Zoi Saldana, koja je glumila u "Avataru", "Piratima sa Kariba" i "Zvjezdanim stazama", dok je odmah iza nje zvijezda tinejdžerske serije "Gossip Girl" Blejk Lajvli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana