Kejti Holms preuzima kontrolu

Glas Srpske
Kejti Holms preuzima kontrolu

Žena popularnog glumca Tom Kruza Kejti Holms otkrila je u najnovijem editorijalu za oktobarsko izdanje časopisa "Mari Kleir" svoj skriveni seksepil. Iako je u posljednjih nekoliko godina postala samozatajna i posvećena svojoj porodici atraktivne fotografije otkrile su njenu zavodničku stranu. Kejti je za potrebe snimanja obukla kratku providnu haljinu sa svjetlucavim detaljima, te veoma zanimljivi top. Lijepa glumica se za časopis raspričala o svom braku i opisala ga kao vrlo uzbudljivim.

- Tom je vrlo strastvena osoba kako u poslu, tako i privatno. Kada je otac maksimalno se posvećuje toj ulozi. Živimo nevjerovatan život i svakodnevno se podsjećamo kako smo srećni - izjavila je tridesetjednogodišnja Kejti.

Na pitanje o proširivanju porodice odgovorila je da planira još bar jedanput postati majka, ali tek za dvije do tri godine, jer kćerkici Suri želi maksimalno da posveti svoje slobodno vrijeme.

- Mnogo putujemo i za mene je veoma važno da održim isti dnevni raspored za Suri, te da se on nikada ne mijenja. Probudimo se i radimo uvijek iste stvari. Mislim da je to veoma važno. Ako Suri ne uradi svoje "poslove" primjećujem da to onda nije "prava Suri" - istakla je Kejti.

Kejti tvrdi da će na taj način prenijeti svojoj kćerki prave vrijednosti, iste koje je njena majka prenijela njoj.

- Suri mora da ispunjava svoje obaveze. Svako jutro napravi krevet, odnese prljavo suđe u sudoper, a prljavi veš u mašinu za pranje. To su osnovne stvari - rekla je Kejti.

Glumica ističe da uvijek pokušava da zaokupi Suri, raznim projektima.

- Zajedno zalivamo baštu, šijemo odjeću njenim lutkicama, te radimo zanimljive umjetničke projekte. Uvijek se trudim da bude dovoljno zauzeta i inspirisana - kazala je Kejti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana