Katarina Radivojević: Tužiću novinara zbog namještaljke sa Batlerom

Glas Srpske
Katarina Radivojević: Tužiću novinara zbog namještaljke sa Batlerom

Srpska glumica Katarina Radivojević, koja trenutno boravi u Hrvatskoj zbog snimanja sapunice, najavila je da će tužiti novinara koji joj je podmetnuo priču o tome da je iskoristila sve veze kako bi "ulovila" slavnog Džerarda Batlera.

Nakon što su svi regionalni mediji izvijestili da je jedan od prvih beogradskih noćnih provoda Batler proveo u Katarininom društvu, plasirana je vijest da je glumica potegnula sve moguće veze da bi izašla s njim. Portali su pisali da je ona sjedjela pored holivudskog glumca cijelu veče glumeći mu "stražara", te da se on na kraju večeri "otresao" na nju riječima da ne treba da mu glumi tjelohranitelja, što je Katarina demantovala.

- Riječ je o netačnoj informaciji koju je objavio novinar kojem sam opalila šamar prije dvije godine - rekla je Radivojevićeva.

Dodala je da je ta priča zlonamjerno plasirana.

Taj novinar mi se na taj način i dalje sveti. Izmišlja neistine i priča ružne stvari o meni - rekla je lijepa glumica, ne navodeći tačno o kojem je novinaru riječ.

 - To mi je napravio prije dvije godine kada je takođe objavio neke lažne informacije o meni i za to dobio šamar. Tada ga nisam tužila, ali sada ćemo to riješiti na sudu - kaže Katarina Radivojević.

Rekla je i da je jedina od svih javnih osoba koja je provela vrijeme s njim, a da nije davala izjave povodom toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana