Karuče Tran priznaje: I dalje se borim s Rijanom

Agencije
Karuče Tran priznaje: I dalje se borim s Rijanom

Bivša djevojka Krisa Brauna, model Karuče Tran otvoreno je govorila o svojoj vezi sa problematičnim pjevačem i priznala da i dalje "bije bitku" sa njegovom bivšom djevojkom Rijanom.

Prvi put nakon nekoliko godina njihove on/off veze model Karuče Tran otvoreno je govorila o svojoj vezi sa Krisom Braunom.

"Nikada se ranije nisam zabavljala sa poznatom osobom. Pažnja medija i javnosti... Sve mi je to bilo novo. Čak i ta situacija sa Rijanom nije prestajala da zanima medije ni kada smo nas dvoje započeli vezu", rekla je u jednoj emisiji.

Karuče kaže da joj nije bilo prijatno što su je Rijanini fanovi prozivali po društvenim mrežama.

"Moj dečko je poznat, a njegova bivša djevojka još poznatija. Zato, ne samo da se borim sa njom nego i sa njenih nekoliko miliona fanova", priznala je i dodala da je nervira što njeni fanovi izmišljaju razne priče o njoj.

Ona je takođe govorila da se sve ovo vrijeme nalazila u ljubavnom trouglu zbog čega je odlučila da okonča vezu iako joj je, kako kaže, srce slomljeno.

Mediji navode da su Kris i Karuče okončali vezu nakon što je pjevač okačio fotografiju njene zadnjice na Instagram. Ipak, drugi izvori sada tvrde da se Kris osjeća užasno nakon što je video Karučin intervju u kojem je govorila kako se on ophodio prema njoj u prošlosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana