Karolina Voznijacki ostavljena pred oltarom

Agencije
Karolina Voznijacki ostavljena pred oltarom

Golfer Rori Mekilroj saopštio je da je raskinuo vjeridbu sa danskom teniserkom Karolinom Voznijacki, samo nekoliko dana pošto su poslali pozivnice za vjenčanje. Bivši najbolji golfer svijeta rekao je da ipak nije spreman za brak.

- Ne postoji pravi način da se okonča veza koja je tako važna za dvije osobe - naveo je 25-godišnji Mekilroj u saopštenju.

Golfer iz Sjeverne Irske rekao je da je javno saopštio odluku poslije razgovora sa vjerenicom.

- Problem je u meni. Kada smo za vikend poslali pozivnice za vjenčanje, shvatio sam da nisam spreman za bračne obaveze. Želim Karolini svu sreću koju zaslužuje i zahvalan sam joj na vremenu koje smo proveli zajedno - kazao je Mekilroj.

On je teniserku zaprosio 31. decembra 2013, odnosno na svečanoj novogodišnjoj proslavi, a popularni par bio je u vezi od 2011. godine.

"Srećna Nova godina svima! Rori i ja smo otpočeli 2014. uz "beng" - Rekla sam DA!!!", napisala je tada danska teniserka na "Tviteru", uz fotografiju vjereničkog prstena sa velikim dijamantom. Mekilroj je u svojoj novogodišnjoj poruci objavio: "Imam utisak da će ovo biti sjajna godina! Moja prva pobjeda u 2014 - Ona je rekla da!!!".

Karolina je prije dvije godine osvojila nagradu "Ana Ivanović - najseksepilnija teniserka" u anketi portala TennisReporters.net. Iste godine je predstavila liniju donjeg veša koju je sama dizajnirala. Nedugo pošto su objavljene fotografije na kojima teniserka reklamira liniju donjeg veša nazvanu "Ovo sam ja", sajt lijepe teniserke je "pao" zbog prevelikog broja posjeta. Takođe, njena kolekcija vrlo brzo je postala hit među mladim djevojkama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana