Karioke neprevaziđene u noćnim izlascima

Glas Srpske
Karioke neprevaziđene u noćnim izlascima

Svi su oni zvijezde i veoma bogati, poznati i slavni. Međutim, imaju još nešto zajedničko pored toga što su svi iz Brazila i majstori igre sa loptom, a to im je, nažalost, noćni život.

Ova trojica Brazilaca svojevremeno ponajbolji, a neki čak i najbolji igrači planete, svoju karijeru su stavili na kocku radi noćnih izlazaka i provoda, kao da im je slava udarila u glavu. Riječ je naravno o fudbalskim majstorima koji vole dobru zabavu: Ronaldu, Ronaldinju i Adrijanu. Igrači njihovog kalibra s obzirom na reputaciju koja ih prati u svijetu fudbala svakako da sebi ne bi smjeli da dozvole tako nešto, ali surova realnost je ipak nešto sasvim drugačija.

Naime, upravo su brazilski fudbaleri, osim po dobroj tehnici i sjajnom driblingu, poznati, nažalost, i po burnim noćnim provodima. Tako je to kada u životu dodirneš vrh i doslovce ne znaš kuda sa sobom i zarađenim parama. Tužno je kako upravo ti "parti fudbaleri" zaboravljaju da su još do juče bili gotovo sirotinja i šutirali loptu bosom nogom po ulicama Rija ili nekog drugog brazilskog grada.

Da su htjeli, mogli su da se ugledaju na svoga kolegu i zemljaka Rikarda Kaku, koji je vrlo uzoran fudbaler i pri tome izraziti vjernik. Kaku, za razliku od pomenutih, gotovo nikada nismo čuli da je bio povezan sa nekim skandalom ili ispadima. Posljedice nesportskog života i te kako su vidljive, dovoljno je spomenuti samo teško nagomilavanje kilograma, s kojim je ova trojka i te kako dobro upoznata.

Nekada najbolji fudbaler svijeta Luis Nazario de Lima Ronaldo trenutno brani boje Korintijansa, mada je ovom legendarnom fudbaleru, prema svemu sudeći, karijera pri kraju. Ronaldo ima 33 godine i nekadašnji brzonogi napadač sve više ima problema sa kilogramima, sa kojima i dan-danas vodi veliku bitku. Za njega kažu da voli izlaske, dobar provod, ali i prostitutke.

Poznato je da je tokom karijere imao afere mada u njegovom slučaju navodno nije bilo droge. Ronaldov seks-skandal je prije nekoliko godina obišao čitav svijet. Ronaldo je tada pozvao tri prostitutke u jedan jeftini hotel kako bi zadovoljio svoje potrebe, ali tek u hotelu je shvatio o kakvoj se fatalnoj grešci radi. Ronaldove "gošće" su zapravo bili transvestiti Andrea, Albertina i Karla. Nakon što je fudbaler odustao od ove usluge, transvestiti su prodali priču brazilskim medijima, koja je brzo osvanula u gotovo svim svjetskim medijima.

I on je poput Ronalda bio najbolji fudbaler svijeta. Naravno, riječ je o "malom Ronaldu, ili, na "brazilskom", Ronaldinju. Međutim, poslije briljantnih godina provedenih u Barseloni uslijedile su blijeda izdanja ovog sjajnog Brazilca, a mnogi smatraju da su razlog tome upravo učestale žurke i provodi do zore. Čini se da Ronaldo de Azis Moreira, koji je bio ljetos blizu odlaska iz Milana, ipak odlično počeo sezonu i u prva tri kola Serije A ličio na onog starog iz vremena kada je nosio dres Barselone.   

"Dinjo", kako su ga popularno zvali navijači Barselone, takođe je nabacio koji kilogram viška, ali, iako je sklon noćnim provodima, gotovo da nije nijednom spomenut u nekom malo većem skandalu. Iako mnogi kažu da je daleko od prave forme, bar zasad se čini da je konačno uspio da je nađe.

Adrijano Ribeira Leite pokušava da se vrati na staze stare slave i okrene novi list u Romi. Brazilski "tenk", kako su ga nazivali, obećao je poslije dolaska u redove "vučice" da će ostaviti noćne provode, alkohol i dame sumnjivog morala. "Imperator" je, kako ga zovu navijači, u dosadašnjoj karijeri imao dosta problema sa depresijom, alkoholom a povezivan je i sa više seks-skandala. Čak se spominjalo da ima kontakte i sa mafijom. Kao i njegovi prethodnici, ovaj robusni centarfor mogao bi da se pozabavi sa viškom kilograma. Njegova bolja izdanja u Romi se očekuju, ali da li će ih biti, ostaje nam da vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana